Kategorier
Uncategorized

Boka resa till Formel 1

Alla typer av motorsport har sin charm. I folkrace är det amatörmässigheten. I Formel 1 är det proffsigheten. Alla som arbetar med denna typ av motorsport är experter på det de gör. Det gör en tävling till en upplevelse i världsklass, och vi rekommenderar alla som är det minsta intresserade av motorsport att någon gång göra en resa till ett lopp. 

Alla sportresor blir bättre om du väljer en researrangör som är specialiserad på just detta, och har lång erfarenhet. På resebyråns sajt hittar du resor till Grand Prix i följande länder:

  • Abu Dhabi
  • Spanien
  • Belgien
  • Storbritannien
  • Ungern
  • Italien

Res till F1-dramatiken

Att det kan bli spännande på F1-banan råder det knappast någon tvekan om, och även om spektakulära scener kan utspelas även i tv-rutan eller på datorskärmen är det något helt annat att uppleva ett lopp på plats. Ta bara dramatiken på tyska GP sommaren 2019. Det började med extrem hetta. Sedan kom regnet. Det resulterade i ett lopp där förarna hade svårt att hitta greppet. Sainz åkte av, Verstappen fortsatte efter att ha snurrat 360 grader, Leclrec bröt, med mera. Frågan är om någon av besökarna den dagen visste vilket lopp de skulle bevittna. Troligen är det ingen som var där den dagen som ångrar sig, för det är inte varje dag som Formel 1 bjuder på så dramatiska lopp. Sensmoralen är att åka och se ett lopp.

Känner du någon som är intresserad av Formel 1, även om du inte är det själv? En resa av denna typ är en mycket uppskattad present. Värmlands Folkblad skriver om Håkan, som gick ned 100 kilo på två år, och blev bjuden på en resa till Belgiens Grand Prix.