Kategorier
Uncategorized

När du fått snurr på verksamheten

Har du bilverkstad eller mekar du med motorcyklar eller mopeder? Kanske intresset för motorer har gjort att du har hamnat i den fördelaktiga sitsen att du kan ta betalt för ditt kunnande? Att någon är bra på att meka med bilar och motorer brukar sprida sig som en löpeld.Långt ifrån alla kan åtgärda hackiga ljud i bilen när de kör, eller när det ryker ut motorhuven. Eller vet om det är fel på förgasaren eller avgasröret när inte bilen vill starta.

Har du fått igång en lönsam verksamhet?

Om du har fått snurr på verksamheten och kan livnära dig på att reparera andras bilar, kanske köpa och sälja bättre begagnade bilar, så är det viktigt att kunna redovisa dina inkomster, för att de ska vara lagliga. Om man inte gör det kan man råka ut för att betala stora summor på kvarskatt, och det är aldrig roligt. Då är det bra mycket bättre att få tillbaka på skatten. Det går lika bra att spara på ditt skattekonto, som att spara på ett bankkonto, det visste du väl? Du får ju ändå ingen ränta på ditt bankkonto.

Överlåt åt andra att sköta ekonomin

Att känna till alla momssatser, skattesatser, bokföringar, redovisningar och finanser kan vara svårt, eller omöjligt när det är så bra mycket roligare att meka med bilen. Då är det bra att kunna lägga sådant på en redovisningsbyrå som tar hand om det. Istället kan du som är duktiga på att meka med bilar fokusera på det som ger pengar så att du kan betala räkningarna.