Kategorier
Uncategorized

Säkra det du är rädd om!

Har du ett garage för ditt fordon? Då vet du att det är skyddat och säkert innanför det. Du kanske också har ett larm till garaget? Att ha bilen i ett skyddat garage gör att bilen skyddas både mot hårda vindar, nederbörd och liknande. Du slipper skrapa fönstret när du ska iväg på morgonen och slipper den värsta kylan när du väl ska sätta dig i bilen.

Kan man skydda lager på säkert sätt?

På samma sätt är det ju om du skulle ha ett lager i en lokal. Har man ett företag och säljer produkter så är ett lager både bra och dåligt att ha. Bra på så sätt att du alltid har tillgång till produkter som dina kunder efterfrågar. Dåligt på det sättet att produkterna som du har i lagret, är sådant som du har köpt, men ännu inte har sålt. Därmed så ligger du ute med pengar, som du säkert kommer att få in, när väl produkterna är sålda.

På minst samma sätt är man ju rädd om sitt lager. Det är ju pengar som du ännu inte har fått in. Det vill man ju skydda så bra det bara går.

Men hur skyddar man ett lager?

  • Larm är bra, men alla tjuvar vet att det tar minst 5-10 minuter innan ett vaktbolag är på plats. Under de 5-10 minuter hinner tjuvarna ta det som de vill och springa iväg. Så larm är bra, men du behöver mer skydd än så.
  • Säker industriport gör så att du slipper inbrott. De flesta tjuvar kan ta sig in via fönster eller dörrar som är svaga och som går att lirka upp. I övrigt kan en inbrottstjuv inte ta sig in, det är via fönster och dörrar som en tjuv kan ta sig in.
  • Vaktbolag som patrullerar runt lagerlokalen. Bland det absolut bästa och säkraste sättet att skydda ett lager är att anställa ett vaktbolag som patrullerar där på nätterna, när man förväntar sig att tjuvarna ska vilja ta sig in.

Det är fönster och dörrar eller portar som är de svaga punkterna för en tjuv att ta sig in genom. Därför bör man alltid skaffa sig säkra fönster och dörrar i sitt hus, sitt garage eller sitt företag.